| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
vladalau Castratus

Data înscrierii: 28/12/2006 Mesaje: 1234 Locație: ce-i aia locatie ? unde dorm noaptea ?
|
|
uite , e ca acuma. _________________ cind bei peste masura, realizezi ca esti nemuritor. |
|
| Sus |
|
 |
vladalau Castratus

Data înscrierii: 28/12/2006 Mesaje: 1234 Locație: ce-i aia locatie ? unde dorm noaptea ?
|
|
si nu inteleg, vizitatorii pe forum platesc belete ? _________________ cind bei peste masura, realizezi ca esti nemuritor. |
|
| Sus |
|
 |
Versatila Castratus

Data înscrierii: 11/03/2005 Mesaje: 4115 Locație: out there
|
|
asa ceva nu egzista.
este cel mai tare topic din istoria formului.
deci clar. asa ceva nu egzista. _________________ Lead me, follow me, or get the hell out of my way! |
|
| Sus |
|
 |
vladalau Castratus

|
|
eu unul nu te contrazic. ce drept as avea ? _________________ cind bei peste masura, realizezi ca esti nemuritor. |
|
| Sus |
|
 |
vladalau Castratus

|
|
| Citat: |
este cel mai tare topic din istoria formului.
|
deci ar trebui sa se plateasca la intrare, nu ?
nu ma refer la inregistrati, ci la vizitatori. _________________ cind bei peste masura, realizezi ca esti nemuritor. |
|
| Sus |
|
 |
Rholes Castratus

Data înscrierii: 16/03/2005 Mesaje: 5435 Locație: pe un scaun
|
|
chiar cine or fi vizitatorii?
in permanenta sunt cativa de cele mai multe ori mai multi decat utilizatorii
pot sa te numesc fraerica de azi inainte? _________________ it's legen... (wait, wait it's coming) dary |
|
| Sus |
|
 |
vladalau Castratus

|
|
no problemo, e-o onoare. servesc patria!
deci ai remarcat treaba cu vizitatorii ?
e de dosarele chix, sa vina agentul sculi. _________________ cind bei peste masura, realizezi ca esti nemuritor. |
|
| Sus |
|
 |
Rholes Castratus

|
|
da eu daca as fi admin m-as interesa serios, nu se stie ce fac astia in grup pe aici.
de fapt numai pe topicul asta esti fraerica, vivre al patrie.(sper ca e bine ) _________________ it's legen... (wait, wait it's coming) dary |
|
| Sus |
|
 |
Rholes Castratus

|
|
ma scris la toate subiectele sia cum sunt eu singurul de pe forum.  _________________ it's legen... (wait, wait it's coming) dary |
|
| Sus |
|
 |
Rholes Castratus

|
|
fuck mai e si fraerica _________________ it's legen... (wait, wait it's coming) dary |
|
| Sus |
|
 |
Rholes Castratus

|
|
aaaa si numai 5 vizitatori cred ca e schimbul 2 si sunt mai putini, or fi santinelele care pazesc forumul de spameri  _________________ it's legen... (wait, wait it's coming) dary |
|
| Sus |
|
 |
vladalau Castratus

|
|
o fi securisti ? _________________ cind bei peste masura, realizezi ca esti nemuritor. |
|
| Sus |
|
 |
Versatila Castratus

|
|
12 vizitatori and still counting. _________________ Lead me, follow me, or get the hell out of my way! |
|
| Sus |
|
 |
vladalau Castratus

|
|
o fi vreun gard intre noi si ei ? electrificat ? _________________ cind bei peste masura, realizezi ca esti nemuritor. |
|
| Sus |
|
 |
Versatila Castratus

|
|
cred ca zidul chinezesc. daca jucam tzara, tzara vrem ostasi, oare il spargem? _________________ Lead me, follow me, or get the hell out of my way! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
|