|
RADIO GUERRILLA, ELIBERAM RADIOUL!
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
nolo Revolucionar

Data înscrierii: 04/01/2005 Mesaje: 3079 Locație: home alone
|
|
nu am vazut bancuri prea multe pe forumul asta, si cred ca aveti o gramada in voi. hai sa ne descarcam aici.
incep: BANC 1:
vin parintii acasa, intra in camera copilului si vad iesind de sub perna un colt de revista. curiosi, scot revista si vad cu stupoare ca e pentru sado-maso. dupa un timp lung de gindire, tatal zice, incet:
eu zic sa nu-l batem... _________________ If I'll never see you again, it will be too soon!
Mwaahahahahaaaa! |
|
| Sus |
|
 |
nolo Revolucionar

|
|
banc 2:
un tip se prezinta la un interviu pentru o slujba.
-domnule, ce pregatire aveti, ce stiti sa faceti?
-pai sint veteran de razboi, 4 ani de serviciu, politia militara etc...
-si ceva, sechele, de notat?
-am fost ranit, intr-o lupta, si ni-at taiat cojonesurile.
-aaa, nu-i nimic, nu e o problema din punctul nostru de vedere. OK, esti angajat. programul e de la 8 dimineata la 4 dupa amiaza, dumneata vii de la 10.
-bine, ma bucur ca m-ati angajat, dar am si eu o nelamurire: daca programul e de la 8 la 4, de ce sa vin la 10?
-pai stii... asta e o companie de stat, iar la noi... ca l astat, de la 8 la 10 ne scarpinam la coae... _________________ If I'll never see you again, it will be too soon!
Mwaahahahahaaaa! |
|
| Sus |
|
 |
oitza roz Revolucionar

Data înscrierii: 24/12/2004 Mesaje: 7889
|
|
Trei programatori (unul lucra la Windows, unul la Solaris, unul la > Linux) la > pisoare... > Vine cel de la Windows consuma jumate din sapunul lichid, se sterge pe > maini > cu > jumate de sul de hartie, si le zice celorlalti: > - Ba, pe noi la Microsoft ne ! invata ca nu conteaza cate resurse consumi, > daca iese > treaba bine. > Vine si cel de la Solaris, se spala si el da' cu mai putin sapun, se > sterge > > cu mai > putina hartie si le zice: > - Ba, la Sun ne invata ca resursele trebuie economisite daca > functionalitatea > depaseste 90% > Vine si cel de la Linux, nici nu se spala pe maini. > Ceilalti stupefiati: > - Cum, tu nu te speli pe maini? > - Ba, noi programatorii de Linux am invatat sa nu ne pisam pe maini!
Dupa ce Dumnezeu i-a creat pe Adam si Eva le spuse: - Imi mai raman doar doua haruri. Unul este arta de a face pipi din picioare si... - Eu!!! Eu!!! Eu!!! Eu!!! eu il vreau, te rog, Doamne, te rooog, te rooog!!!!!! -intrerupse Adam imediat- mi-ar simplifica si usura viata in mod substantial.... Eva accepta dand din cap si zise ca lucrurile astea nu aveau atata importanta pentru ea. Dumnezeu ii dadu lui Adam primul dar. Adam urla de bucurie, alerga prin gradina raiului, facu pipi langa toti copacii, pe urma alerga si pe plaja facand desene pe nisip cu pipiul lui.... Dumnezeu si Eva il contemplau in liniste pe barbatul nebun de fericire si, dupa un timp, ea se intoarse catre Creatorul Suprem si-l intreba: - Care e celalalt dar, Doamne? - Orgasm multiplu |
|
| Sus |
|
 |
Aminda Camarad de arme

Data înscrierii: 27/01/2005 Mesaje: 427 Locație: Cluj-Napoca
|
|
Doi cocosi:
- Ba, hai la alimentara sa vedem puicute goale!
Suna cineva la poarta raiului. Deschide Isus si-l vede pe Allah. Se intoarce nedumerit catre Dumnezeu si-l intreaba:
- Tata, ai comandat tu Shaorma?? _________________ www.myspace.com/amindanomade |
|
| Sus |
|
 |
pet'h'rush Hombre con cojones
Data înscrierii: 26/01/2005 Mesaje: 994 Locație: București
|
|
Francezii au facut niste sapaturi arheologice si au gasit la vreo 50 m adancime resturi de fire de cupru. Dupa ce au fost cercetate cu atentie de oameni de stiinta, s-a tras concluzia ca stramosii francezilor, Galii, pusesera la punct o retea de telefonie subterana. La aceasta neasteptata veste, nemtii, ca sa nu ramana mai prejos, au inceput si ei sa sape. Si pe la 70 m adancime au gasit niste resturi de sticla de unde, dupa alte cercetari, au ajuns la concluzia ca stramosii lor, Gotii, pusesera la punct o retea subterana de fibre optice. Roma^nii au inceput si ei sa sape. Au sapat, au sapat, pana la 100 m adancime si n-au gasit nimic. Dupa o indelunga chibzuinta, oamenii nostri de stiinta au ajuns la concluzia ca stramosii nostri, Dacii, aveau deja retele "wireless".
Un student la cantina. Gaseste un loc liber langa profesor. Profesorul: - Lebada porcului nu-i este prieten. Studentul: - Bine, atunci eu am zburat. Profesorul se supara si hotari sa-l pice la examen. Ii da cele mai grele intrebari, dar studentul raspunde foarte bine. La sfarsit, profesorul ii pune o ultima intrebare: - Mergi pe drum si vezi doi saci: unul cu aur si unul cu minte. Pe care il alegi? - Pe cel cu aur. - Dar eu l-as lua pe cel cu minte. - Asta pentru fiecare ce-i lipseste. Profesorul innebuneste si scrie pe lucrare "Magar". Studentul, fara sa se uite in ea se ridica si pleaca. Peste un timp se intoarce si spune: - D-le profesor, ati semnat, dar nu mi-ati pus nota. _________________ Plină de sudori, o blondă trage din greu într-un câmp de sonde să facă un sondaj |
|
| Sus |
|
 |
tanarsheneinstruit Gringo

Data înscrierii: 28/01/2005 Mesaje: 28 Locație: sud-est
|
|
"Moare Bill Gates. Apare Sf. Petru si-l intreaba unde vrea sa mearga: in iad sau in rai. Asta-i zice ca vrea sa viziteze cele 2 locuri inainte de a decide...
Se duc in Iad: Femei goale, internet nelimitat, etc...
Se duc in Rai: plictiseala...
Gates: Pai... eu vreau in Iad.
Sf.Petru: Bine! Cum vrei tu.
Se intorc ei in iad... foc arzator... plin de draci!
Gates: Ce-i aici ? Nu asta a fost ce am vazut eu!
Sf. Petru: Ce-ai vazut tu a fost doar un screen-saver..."
"Scenariu Balcanic
2007. Bulgaria intra in UE
2010. Romania intra in UE
2015. Croatia, Macedonia, Bosnia si Hertegovina si
Turcia intra in UE.
2017. Albania, Kosovo, Serbia si Muntenegru intra in
UE.
2018. Administratia UE angajeaza primul roman. Acesta
isi angajeaza in administratie toata familia nevestei,
nasilor ca si membrii familiilor vecinilor si
prietenilor celor mai buni.
2019. Ai nostri reprezinta 10% din administratie.
2022. Ai nostri reprezinta 60% din administratie.
Administratia UE mareste salariile de 3 ori, are
program de lucru flexibil si limbile slave din sud
ajung pe locul 3 ca si "limbi folosite in
administratie". Din cauza stresului, 90% din membrii
administratiei europene sunt in in concediu de boala.
Cele mai multe imbolnaviri se
inregistreaza in perioada 15.6. - 15.10. si intre
15.12. - 15.1. Bolnavii sunt vazuti pe Mediterana, in
Insula Bali si in Alpi, in locurile cele mai cunoscute
pentru tratamente contra stresului. Se da legea cu
privire la acoperirea cheltuielilor pentru tratarea
acestor boli profesionale de catre bugetul UE. Pana la
intoarcerea bolnavilor, se angajeaza noi lucratori, pe
termen nedeterminat.
2025. Proportia balcanicilor in administratia UE este
de 90%. Macedonenii refuza din nou adoptarea EURO,
prin referendum.
2026. Se ajunge la reducere de costuri si se dau afara
femeile de serviciu, bucatarii, soferii. Toti
cetatenii belgieni pana la unul. Proportia
balcanicilor in Administratia UE e de 99.3%.
2027. Croatia primeste noi credite UE printre care si
unul pentru cresterea fluturilor de matase.
Presedintia croata isi termina mandatul de 6 luni.
Romania sfarseste cu succes procesul de privatizare.
Din ianuarie 2028, presedentia UE este preluata de
Belgrad.
2028. Germania iese din UE in februarie. O luna mai
tarziu, fac acelasi lucru Franta si Finlanda si, pana
la sfarsitul anului, in timpul presedentiei albaneze,
ies si UK, Belgia, Danemarca, Suedia, Olanda,
Luxemburg, Italia, Spania, Portugalia, Austria, Cehia,
Lituania, Letonia, Estonia, Grecia si Slovenia. Toate
tarile introduc un regim drastic de acordare a vizelor
cetatenilor UE." |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Subsemnatul,Penisul, cer o marire de salariu din urmatoarele considerente:
*Fac munca fizica.
*Muncesc la adancimi mari.
*Ma arunc cu capul inainte in tot ce fac.
*Nu imi iau liber duminica sau in sarbatori legale.
*Lucrez intr-un mediu umed.
*Lucrez intr-un mediu intunecat si prost ventilat.
*Lucrez in temperaturi ridicate.
*Prin munca mea sunt expus la boli contagioase.
Cu respect,
Penisul
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Stimate Penis,
In urma analizarii cererii Dvs. si tinand seama de argumentele expuse, administratia a respins cererea Dvs. din urmatoarele motive:
*Nu lucrati 8 ore/zi incontinuu.
*Adormiti la intervale scurte de munca.
*Nu urmati intotdeauna ordinele directiunii.
*Nu stati intotdeauna la locul de munca si ati fost vazut deseori vizitand alte locatii.
*Nu luati initiativa.
*Trebuie sa fiti presat si stimulat pentru a incepe munca.
*Lasati multa mizerie in urma Dvs. la sfarsitul turei.
*Nu va supuneti intotdeauna regulilor de protectie a muncii, ca de exemplu purtarea hainelor de protectie corespunzatoare.
*Veti intra la pensie cu mult inaintea varstei de 65 de ani.
*Suntei incapabil sa lucrati doua schimburi la rand.
*Uneori parasiti locul de munca inainte sa va indepliniti sarcinile trasate.
Si ca si cum asta nu ar fi indeajuns,
*Sunteti vazut mereu intrand si iesind de la locul de munca carand doua colete suspicioase.
Cu sinceritate,
Directiunea _________________ Plină de sudori, o blondă trage din greu într-un câmp de sonde să facă un sondaj |
|
| Sus |
|
 |
Laurentius Camarad de arme

Data înscrierii: 28/01/2005 Mesaje: 366 Locație: Bucuresti
|
|
Un tzigan ajunge, trecand granitza dupa granitza, undeva prin Germania. E ostenit si se hotaraste sa ia autobuzul. In statie, lumea asteapta civilizat la coada. De-abia se lipeste si el ca vine autobuzul. Urcand ultimul, este privit cam chioras de sofer, care ii spune:
- Du-te pe-un scaun in spate.
Tziganul se uita nedumerit: autobuzul e aproape gol.
- Dar de ce?... ca sunt roman...
- Da? Atunci da-te jos din autobuz. |
|
| Sus |
|
 |
nolo Revolucionar

|
|
la poarta raiului ajunge un negru. bate, si deschide sf Petru. temindu-se sa nu aiba parte de o judecata discriminatorie din cauza culorii pielii sale, negrul se recomanda:
- sint Leonardo di Caprio...
sta un pic sf Petru, se gindeste... se intoarce si zice:
- auzi, Pavele, Titanicul s-a scufundat, sau a ars??? _________________ If I'll never see you again, it will be too soon!
Mwaahahahahaaaa! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
O blonda raspunde la "Vrei sa fii miliardar" :
1. Citi ani a tinut razboiul de 100 de ani?
* 116 ani
* 99 ani
* 100 ani
* 150 ani
Blonda paseaza prima intrebare.
2. In care tara a fost descoperit palaria "panameza"?
* Brazilia
* Chile
* Panama
* Ecuador
Blonda cere ajutorul publicului
3. In ce luna sarbatoresc rusii revolutia din octombrie?
* Ianuarie
* Septembrie
* Octombrie
* Noiembrie
Blonda foloseste ajutorul telefonic si suna o alta blonda.
4. Care a fost numele regelui George al IV-lea?
* Albert
* George
* Manuell
* Jonathan
Blonda cere ajutorul calculatorului.
5. Dupa ce animal au fost numite insulele Canare?
* Canar
* Cangur
* Sobolan
* Foca
Blonda pierde dreptul la joc.
P.S.: Daca cumva ai zimbit la aceste intrebari, iata raspunsurile:
1. Razboiul de 100 de ani a tinut 116 ani (1337-1453).
2. Palaria Panameza a fost descoperita in Ecuador.
3. Revolutia din octombrie se sarbatoreste in 07.noiembrie.
4. George al IV-lea se numea de fapt Albert.Regele si-a schimbat numele in 1936.
5. Insulele Canare si-au primit numele de la foci. In latina inseamna "insule focilor" (=caini de mare) .
Cu cit esti mai citit decit o blonda ???
Intr-un compartiment de tren, pe aceeasi bancheta stateau un barbat si o
femeie cu un bebelus în brate. La un moment dat, femeia scoate un san sa-l alapteze pe cel mic. Bebelusul intoarce nasucul intr-o parte si nu vrea sa suga. Femeia,suparata ii spune:
- Mananca, altfel ii dau lui nenea !
Ajung ei la Ploiesti, aceeasi scena: femeia scoate un san sa-l alapteze pe
cel mic. Bebelusul intoace nasucul intr-o parte si nu vrea sa suga. Femeia
din nou:
- Mananca, altfel ii dau lui nenea ! Bebelusul, nimic.
Ajung ei la Brasov....scena se repeta, bebelusul iar nu vrea. Femeia iar
spune:
- Mananca, altfel îi dau lui nenea !
Trenul pleaca mai departe. Domnul care statea langa femeie pe bancheta
izbucneste:
- Dar hotarati-va doamna odata, ca eu trebuia sa cobor de la Ploiesti!!!
Un tip intra intr-o farmacie. Multa lume, inghesuiala.
- Nu va suparati, va rog sa ma lasati sa intru in fata ca am pe
cineva la pat.
Oamenii cumsecade ii fac loc si ajunge la ghiseu. Tipul se apleaca
la ghiseu si spune:
- Vreau si io 3 prezervative _________________ Plină de sudori, o blondă trage din greu într-un câmp de sonde să facă un sondaj |
|
| Sus |
|
 |
nolo Revolucionar

|
|
nu-i banc
Lawrence Ellison, presedintele Oracle a tinut urmatorul discurs studentilor care au terminat facultatea Yale. N-a putut sa-si termine discursul deoarece a fost dat jos de pe scena.
Daca ma uit la voi nu vad nici un viitor fericit, nu vad nici un director proeminent. Acuma sigur sunteti bulversati. Asta e normal. Totusi, va puteti intreba, cum vin eu Larry Ellison, care n-am terminat facultatea ca sa va judec pe voi, studentii celei mai renumite facultati? Stati sa va explic.
Deoarece eu, Lawrence Ellison, al 2-lea cel mai bogat om al planetei, am cazut la facultate si voi nu. Deoarece Bill Gates, cel mai bogat om al planetei a cazut la facultate si voi nu. Deoarece Paul Allen, al 3-lea cel mai bogat om al planetei a cazut la facultate si voi nu. Si deoarece Michael Dell, care momentan este doar pe locul 9, a cazut si el de la facultate si voi nu. Si domnul respectiv este in ascensiune.
Acuma sunteti foarte bulversati. Si asta este foarte normal. Dati-mi voie sa va incurajez, n-ati terminat degeaba facultatea si n-ati facut degeaba rost de o diploma. N-ati pierdut 5 ani degeaba, ati invatat sa munciti pentru bani putini, sa va faceti cunostinte si sa faceti cunostinta (mai deaproape) cu cuvantul TERAPIE. Toate acestea sunt foarte utile. O sa aiba lumea nevoie si de salahori ca voi. O sa aveti nevoie de cunostinte, de programare la terapie la un psiholog. Fiindca voi n-ati cazut la facultate n-o sa fiti niciodata printre primii 10 cei mai bogati oameni de pe pamant. Si va trebui sa va impacati cu un salar patetic de 200.000 dolari pe an, unde salariul il veti primi de la un fost coleg de facultate care a cazut la examene si a fost dat afara.
Acuma, probabil va ganditi daca mai e vreo speranta pentru voi? Nici o sansa. Voi sunteti deja pierduti. deja aveti creierul distrus in proportie foarte mare, irecuperabila. Acu' ma adresez celor care inca nu au terminat facultatea: LASATI BALTA FACULTATEA, FACETI-VA BAGAJELE SI PLECATI! Nu reveniti! Indepliniti-va visurile! Fiindca sigur va spun ca daca vi se distruge creierul veti disparea mai repede de pe scena afacerilor, decat dispar eu acuma de pe aceasta scena datorita agentilor de paza....." _________________ If I'll never see you again, it will be too soon!
Mwaahahahahaaaa! |
|
| Sus |
|
 |
ioshi Nene

Data înscrierii: 06/01/2005 Mesaje: 137
|
|
| nu mi se pare prea in spiritul forumului ideea cu bancurile,.io credeam ca ar trebui sa semene cumva cu catzavencu forumu asta...or p-acolo nu prea apar bancuri...nu mai mishtouri |
|
| Sus |
|
 |
nolo Revolucionar

|
|
te simti in stare? da-(t)i drumu'! _________________ If I'll never see you again, it will be too soon!
Mwaahahahahaaaa! |
|
| Sus |
|
 |
HabarNam Hombre con cojones

Data înscrierii: 28/12/2004 Mesaje: 979 Locație: Peste tot.
|
|
| Sus |
|
 |
ioshi Nene

Data înscrierii: 06/01/2005 Mesaje: 137
|
|
| nolo a scris: | | te simti in stare? da-(t)i drumu'! |
"m-ai spart sa moara mama"  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|
|