| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Granny Revolucionar
Data înscrierii: 25/01/2005 Mesaje: 3016
|
|
Lasa, ca pe aia ii doare degetele.  |
|
| Sus |
|
 |
shutzu Hombre con grandes cojones

Data înscrierii: 12/04/2005 Mesaje: 1988 Locație: Bucuresti
|
|
| DJ Granny a scris: | Lasa, ca pe aia ii doare degetele.  |
Ce pot sa zic? Sa-mi para rau? Lasa ca se obisnuieste iei... _________________ Radio-head |
|
| Sus |
|
 |
pet'h'rush Hombre con cojones
Data înscrierii: 26/01/2005 Mesaje: 994 Locație: București
|
|
| Sus |
|
 |
major si vaccinat Gringo

Data înscrierii: 03/08/2005 Mesaje: 16
|
|
Amigo exact de-astea vroiam.
Gracias! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
| Sus |
|
 |
El Nino Gringo

Data înscrierii: 25/04/2005 Mesaje: 20
|
|
| Sus |
|
 |
major si vaccinat Gringo

|
|
Multumesc Nino  |
|
| Sus |
|
 |
Ucayali Nene

Data înscrierii: 31/05/2005 Mesaje: 297 Locație: Bucuresti
|
|
Bai mancati-as! Bai Petrus!
Poza aia cu Cinema Dacia m-a lasat masca. Anu trecut am fost in M-tii Rodnei si acolo un hodorog care nu mai fusese la Bucuresti din anii '60 mi-a spus sa ma uit pe Dacia ca e Maria Tereza In caleasca cu pletele-n vant.
Cand mi-am adus aminte si-am avut si drum pe-acolo m-am uitat. Si era Basorelieful tau de mai sus. Numai ca Nu vad de unde ar fi aia Maria Tereza. Si nu vad de ce e Dracu' calare pe caii de la caleasca.
Hai ca mi-ai dat un soc cu poza asta. In fine. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Aaaaa ... încă ceva! Maria Tereza e aia de sub calu' ăla cu s**a sculată (uită-te mai cu atenție). Cică Maria Tereza asta nu ar fi fost satisfăcută de bărbați. Cei care încercau acest lucru și nu reușeau erau otrăviți, spânzurați ... sau ceva de genu' ăsta. Așa că Maria Tereza a crescut un mânz pe care l-a dresat a.î. să-și satisfacă poftele trupești (ea ca femeie, înțelegi tu!). De altfel, de la asta i s-a tras și moartea.
Eu așa am auzit! _________________ Plină de sudori, o blondă trage din greu într-un câmp de sonde să facă un sondaj |
|
| Sus |
|
 |
Ucayali Nene

Data înscrierii: 31/05/2005 Mesaje: 297 Locație: Bucuresti
|
|
Gata frate, mi-am adus aminte! Vag, dar mi-am adus aminte! Auzisem si eu de treaba asta cu calu'.
Da, bai nene! Nici nu observasem zona de sub cal in basorelief.
Bai, chestia asta ar trebui aprofundata. Cum a ajuns basorelieful ala acolo? De unde stia mosu' ala ca e Maria Tereza pe el? Cat de vechi o fi Cinema Dacia? Bine-bine, vechi-vechi, da' cat de vechi?
Oricum toata zona aia e de-a dreptul satanista. Ma astept la orice. |
|
| Sus |
|
 |
major si vaccinat Gringo

|
|
Hmm, nu c-ash fi sceptic dar totusi, sunteti siguri ca chestia aia e chiar "frana de mana" a calului? Mie mi se pare ca e doar un relief din abdomenul animalului... Poate e poza de vina, insa recunosc ca nu stiu ce cladire e asta, poate pe viu se vede clar. Mai sunt si alte reliefuri de-astea pe fatada? Intr-adevar, Maria Tereza a fost destul de productiva (16 copii), dar in articolul asta n-am vazut nimic despre cai... (http://en.wikipedia.org/wiki/Marie-Therese_of_Austria)
Poate nu e aceeasi... |
|
| Sus |
|
 |
Granny Revolucionar
Data înscrierii: 25/01/2005 Mesaje: 3016
|
|
Sunt convins ca nu e frana de mana; se vede clar; dar se poate interpreta... poate asta era si ideea.  |
|
| Sus |
|
 |
major si vaccinat Gringo

|
|
Ma gandeam ca prea ar fi fost de tot, mai ales pentru perioada in care a fost construita cladirea  |
|
| Sus |
|
 |
scolopendra Che

Data înscrierii: 17/01/2005 Mesaje: 27018 Locație: Bucuresti
|
|
este legenda. daca va uitati mai bine calare pe calul ala era moartea. a circulat in perioada interbelica.
sala de la daci ca si cea de la cinematograful feroviarul erau sali mixte. se dadeau spectacole de opereta, vodevil, dupa care rulau filme. la feroviarul spre exeplu s-a lansat alexandru giugaru.
S _________________ Run Forrest, run! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
|