| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Rollie Tyler Che

Data înscrierii: 03/01/2005 Mesaje: 8648 Locație: Bucuresti
|
|
| Tannhauser a scris: |
...E acasa pentru mine.
Iti mai vine din cand in cand sa iesi din el, dar nu prea mult pt ca intri in sevraj social. |
Cind M-am uitat pe pozele de la Scolo mi-am amintit din nou de e iubesc Bucurestiul... De pe terasa lui Ilche se vede un pic de militari, un pic de cringasi, lacul morii, antena sts si alte lucruri pe care le stiu de 30 de ani, care s-au schimbat odata cu mine si pe care le pastrez in mintea mea...
Daca e draguta scolo sa puna citeva din pozele alea, ca sa ne amintim de ce nu ne saturam de Bucuresti... cel mult de oamenii din el!  |
|
| Sus |
|
 |
scolopendra Che

Data înscrierii: 17/01/2005 Mesaje: 27134 Locație: Bucuresti
|
|
 _________________ Run Forrest, run! |
|
| Sus |
|
 |
Laufer_itza Gringo
Data înscrierii: 15/07/2005 Mesaje: 98
|
|
nu cred ca te poti plictisi in Bucuresti,
dar o evadare din cand in cand (la munte sau la mare) nu strica...e un oras intr-o continuua miscare si uneori chiar simti nevoia de locuri mai linistite ... |
|
| Sus |
|
 |
Rollie Tyler Che

|
|
Multumesc, Scolo!  |
|
| Sus |
|
 |
Aminda Camarad de arme

Data înscrierii: 27/01/2005 Mesaje: 427 Locație: Cluj-Napoca
|
|
Scolo, cred ca suntem vecine pe moment. Recunosc vederea din poza 1, mai bine zis, cam aceeasi chestie o vad si eu.
Imi place Bucurestiul, chiar foarte mult. Intr-adevar e intr-o miscare continua, intotdeauna exista ceva nou de descoperit - nu degeaba are B24FUN atatea pagini. Bani sa fie, in rest... _________________ www.myspace.com/amindanomade |
|
| Sus |
|
 |
Rollie Tyler Che

|
|
| Aminda a scris: | Scolo, cred ca suntem vecine pe moment. Recunosc vederea din poza 1, mai bine zis, cam aceeasi chestie o vad si eu.
Imi place Bucurestiul, chiar foarte mult. Intr-adevar e intr-o miscare continua, intotdeauna exista ceva nou de descoperit - nu degeaba are B24FUN atatea pagini. Bani sa fie, in rest... |
Cred ca mai degraba esti foaarte vecina cu Ilche si putin mai indepartata de mine. Adica stai cam la Lujerului, da? |
|
| Sus |
|
 |
scolopendra Che

|
|
Aminda, nu esti vecina cu mine, esti vecina cu Ilche. Poza este facuta de peterasa lui.
Ai si tu poza asta, parca ti-am dat CD cu pozele de la petrecere!?
S _________________ Run Forrest, run! |
|
| Sus |
|
 |
Laufer_itza Gringo
Data înscrierii: 15/07/2005 Mesaje: 98
|
|
| arata superb Bucurestiul vazut de la etajul 15 |
|
| Sus |
|
 |
Rollie Tyler Che

|
|
| Laufer_itza a scris: | | arata superb Bucurestiul vazut de la etajul 15 |
cred ca asta e un mare defect al lui... nu are nici un loc foarte sus de unde sa il poti admira linistit... poate ar trebuie sa facem si noi un turn sau un zgirie nori, ceva - desi aud ca nu e chiar asa de usor din cauza solului - ca sa putem sa admiram privelistea la liber...
Ca de mers pe la altii pe acasa... |
|
| Sus |
|
 |
scolopendra Che

|
|
Bucurestiul e frumos noaptea si duminica, atunci cind nu e lume multa pe strazi.
Arata ca o femeie care a fost frumoasa in tinerete.
S _________________ Run Forrest, run! |
|
| Sus |
|
 |
Rollie Tyler Che

|
|
| scolopendra a scris: | Bucurestiul e frumos noaptea si duminica, atunci cind nu e lume multa pe strazi.
Arata ca o femeie care a fost frumoasa in tinerete.
S |
Adica e ca o doamna in virsta careia ii poti vedea dincolo de riduri amintirile unei frumuseti dorite si invidiate... |
|
| Sus |
|
 |
Aminda Camarad de arme

Data înscrierii: 27/01/2005 Mesaje: 427 Locație: Cluj-Napoca
|
|
| Rollie Tyler a scris: | | Aminda a scris: | Scolo, cred ca suntem vecine pe moment. Recunosc vederea din poza 1, mai bine zis, cam aceeasi chestie o vad si eu.
Imi place Bucurestiul, chiar foarte mult. Intr-adevar e intr-o miscare continua, intotdeauna exista ceva nou de descoperit - nu degeaba are B24FUN atatea pagini. Bani sa fie, in rest... |
Cred ca mai degraba esti foaarte vecina cu Ilche si putin mai indepartata de mine. Adica stai cam la Lujerului, da? |
Stau la 1 Mai. Pozele le-am vazut, da' pe atunci inca nu ma mutasem si nu mi-a sarit in ochi privelistea. _________________ www.myspace.com/amindanomade |
|
| Sus |
|
 |
toshiro Camarad de arme

Data înscrierii: 12/05/2005 Mesaje: 448
|
|
| Citat: | | Arata ca o femeie care a fost frumoasa in tinerete. |
foarte fain spus. e exact ce-mi spuneam in anii de facultate......  |
|
| Sus |
|
 |
toashu Hombre con cojones

Data înscrierii: 06/01/2005 Mesaje: 942
|
|
| Laufer_itza a scris: | | arata superb Bucurestiul vazut de la etajul 15 |
ihim......sa-l vezi vara din avion......o gigantica ciuperca vanata semitransparenta prin care ghicesti siluete de cladiri......home sweet home.... |
|
| Sus |
|
 |
Rollie Tyler Che

|
|
| toashu a scris: | | Laufer_itza a scris: | | arata superb Bucurestiul vazut de la etajul 15 |
ihim......sa-l vezi vara din avion......o gigantica ciuperca vanata semitransparenta prin care ghicesti siluete de cladiri......home sweet home.... |
esti al naibii de postmodern! Ai stricat momentul poetic!  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
|