y
Pagina de start a forumului RADIO GUERRILLA, ELIBERAM RADIOUL! RADIO GUERRILLA, ELIBERAM RADIOUL!

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   

hai ma eliberadio
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului RADIO GUERRILLA, ELIBERAM RADIOUL! -> Haideti sa haidem
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
pildit
Gringo

Data înscrierii: 04/01/2005

MesajTrimis: 21-01-2005 13:25:32    Titlul subiectului:
Description:
Răspunde cu citat (quote)

Interesant, si eu imi doresc sa traiesc undeva la tara, sau mai bine pe un munte.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
oitza roz
Revolucionar

Data înscrierii: 24/12/2004

MesajTrimis: 21-01-2005 13:44:27    Titlul subiectului:
Description:

Eu o vreau pe Monica Bellucci... da' pan'la urma despre ce era topicu' asta?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
HabarNam
Hombre con cojones

Data înscrierii: 28/12/2004
Locație: Peste tot.

MesajTrimis: 21-01-2005 13:47:46    Titlul subiectului:
Description:

Despre cum să transcenzi tăind lemne.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
Ioana Dark a lu Noe
Hombre con grandes cojones

Data înscrierii: 29/12/2004
Locație: căuș

MesajTrimis: 21-01-2005 14:03:46    Titlul subiectului:
Description:

aschiutza, est departe de trunchiu topicului bag sama.
scolopendra
Che

Data înscrierii: 17/01/2005
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: 24-01-2005 17:02:42    Titlul subiectului:
Description:

Hai ma eliberadio?
Poate cineva sa-mi faca un portret al ascultatorului sau locuitorului taramului RADIO GUERRILLA, sau al unui preacinstit membru al acestui forum?
Atit notiunea de Guerrilla,"sloganurile" si emisiunile pe care le auzim pe post, subiectele emise pe forum ne trimit cu gindul la libertate, anvergura, curaj, asumarea riscului, minte aerisita, nonconformism, originalitate.
Eu vad toata miscarea asta ca un fel de apologie a libertatii.
Cam ce-ar fi libertatea dupa voi? Care este relatia voastra cu ea? exista oare vreo relatie?
In capul meu, libertatea se plateste, se asuma, se cucereste, se risca pentru a ajunge la ea. Libertatea este fortarea limitelor, a hotarelor, e sfarimarea barierelor.
Curajul este mersul prin frica inspre faptul de a fi liber, dupa cum zicea maestrul Liiceanu.
Simtiti ca sinteti liberi cu adevarat, ati facut ceva demn de mentionat in a va cuceri libertatea.
In esenta, libertatea este un raport intre frica si curaj, care pe care. Unii nici macar nu simt nevoia de a fi liberi. Lispa fricii nu inseamna neaparat prezenta curajului, ci ignorarea primejdiei.
Am intrat pe forum, cam de o saptamina. N-am apucat sa citesc toate temele propuse, dar o voi face cu siguranta. ceea ce am sesizat, in mod neplacut, este faptul ca discutiile de pe forum nu se desfasoara sub forma unor polemici elegante si fluente. Pe alocuri se poarta dialoguri sincopate, unde se aude galgaitul furiei celui care nu are ultimul cuvint intr-o disputa. E multa lume care sare repede la git, se aprinde prea repede si cind nu ecazul. Asta dovedeste ca limitele inca ne constring si ca sintem niste falsi guerrillosi. ne place sa credem ca sintem mai limpezi la minte decit altii, mai lucizi si cind colo mintea noastra inca e asemanatoare unei mlastini.
Se lanseaza teme si multi nu le extind, un pic, nu sint atenti la nuante si la ce se poate afla printre rinduri. Iau cuvintele, asa mot a mot. Se napustesc sa rada, sa arate cu degetu', sa combata fals si fara substanta. Fiti mai deschisi bai domnilor si mai generosi in dialog cu interlocutorii vostri!
Eu cam asa vad lucrurile si nu pretind ca este singurul puct de vedere care sta in picioare.
Haideti sa polemizam, sa ne luptam elegant cum ar veni. si nu sa ne scoatem ochii, gratuit.
Scolopndra
exarhu
Gringo

Data înscrierii: 21/12/2004

MesajTrimis: 24-01-2005 17:19:02    Titlul subiectului:
Description:

scolopendra a scris:
Hai ma eliberadio?
Poate cineva sa-mi faca un portret al ascultatorului sau locuitorului taramului RADIO GUERRILLA, sau al unui preacinstit membru al acestui forum?
Atit notiunea de Guerrilla,"sloganurile" si emisiunile pe care le auzim pe post, subiectele emise pe forum ne trimit cu gindul la libertate, anvergura, curaj, asumarea riscului, minte aerisita, nonconformism, originalitate.
Eu vad toata miscarea asta ca un fel de apologie a libertatii.
Cam ce-ar fi libertatea dupa voi? Care este relatia voastra cu ea? exista oare vreo relatie?
In capul meu, libertatea se plateste, se asuma, se cucereste, se risca pentru a ajunge la ea. Libertatea este fortarea limitelor, a hotarelor, e sfarimarea barierelor.
Curajul este mersul prin frica inspre faptul de a fi liber, dupa cum zicea maestrul Liiceanu.
Simtiti ca sinteti liberi cu adevarat, ati facut ceva demn de mentionat in a va cuceri libertatea.
In esenta, libertatea este un raport intre frica si curaj, care pe care. Unii nici macar nu simt nevoia de a fi liberi. Lispa fricii nu inseamna neaparat prezenta curajului, ci ignorarea primejdiei.
Am intrat pe forum, cam de o saptamina. N-am apucat sa citesc toate temele propuse, dar o voi face cu siguranta. ceea ce am sesizat, in mod neplacut, este faptul ca discutiile de pe forum nu se desfasoara sub forma unor polemici elegante si fluente. Pe alocuri se poarta dialoguri sincopate, unde se aude galgaitul furiei celui care nu are ultimul cuvint intr-o disputa. E multa lume care sare repede la git, se aprinde prea repede si cind nu ecazul. Asta dovedeste ca limitele inca ne constring si ca sintem niste falsi guerrillosi. ne place sa credem ca sintem mai limpezi la minte decit altii, mai lucizi si cind colo mintea noastra inca e asemanatoare unei mlastini.
Se lanseaza teme si multi nu le extind, un pic, nu sint atenti la nuante si la ce se poate afla printre rinduri. Iau cuvintele, asa mot a mot. Se napustesc sa rada, sa arate cu degetu', sa combata fals si fara substanta. Fiti mai deschisi bai domnilor si mai generosi in dialog cu interlocutorii vostri!
Eu cam asa vad lucrurile si nu pretind ca este singurul puct de vedere care sta in picioare.
Haideti sa polemizam, sa ne luptam elegant cum ar veni. si nu sa ne scoatem ochii, gratuit.
Scolopndra

deci, se poate!
Sus
scolopendra
Che

MesajTrimis: 24-01-2005 17:48:44    Titlul subiectului:
Description:

exarhu a scris:
deci, se poate!

Multumesc pentru suport.
S
Marius Delaepicentru
Camarad de arme

Data înscrierii: 06/01/2005
Locație: Medelin-Ilfov

MesajTrimis: 24-01-2005 19:39:45    Titlul subiectului:
Description:

ecou a scris:
...A doua ar fi ca vreau si eu la radio o muzica sa ma mobilizeze sa muncesc! Ca ce ascult acum ma trage la un frecat de menta....

Nu știu cu ce să te ajut. Dar pentru mobilizare la muncă intră aici.
Pentru mobilizare la frecat menta încearcă și aici.

Ultima modificare efectuată Marius Delaepicentru la 24-01-2005 20:00:55, modificat de 2 ori în total
Sus
nolo
Revolucionar

Locație: home alone

MesajTrimis: 24-01-2005 19:57:48    Titlul subiectului:
Description:

@scolopendra: imi pare rau ca nu vrei sa ne scoatem ochii... da' sa ne taiem minutzele, putem?

serios: nu stiu daca am citit pe forum.eliberadio.ro o postare mai coerenta... exarhu' ar trebui sa te citeze Razz bai doamna!
scolopendra
Che

MesajTrimis: 24-01-2005 20:33:13    Titlul subiectului:
Description:

Pentru nolo
Daca zici tu, asa o fi.
Sa ne taiem ce vrei tu numai sa ne pastram umorul si detasarea in dialog.
Scolo
scolopendra
Che

MesajTrimis: 24-01-2005 20:48:17    Titlul subiectului:
Description:

Tot pentru nolo
Plecind de la umbra proiectata pe mormint.
Stii ca avem si noi un pictor care a pictat tot felul de umbre, propria umbra, umbra pomilor, umbra fructelor . Se numeste Ion Dumitriu. Acum e liber, a murit cu putin inaintea lui Mircea Nedelciu, aceste umbre fiind prieteni inainte si dupa moarte
S .
nolo
Revolucionar

MesajTrimis: 24-01-2005 21:05:52    Titlul subiectului:
Description:

scolopendra a scris:
Plecind de la umbra proiectata pe mormint.
S .

ne oprim aici. asta e un subiect separat, si nu-si are locul aici.

plecind de la avatarul tau (adica poza), vreau sa-ti spun ca nu se potriveste cu imaginea creata initial, de rebela. sau n-am fost eu atent Wink
riddler
Nene

Data înscrierii: 28/12/2004
Locație: Iasi

MesajTrimis: 24-01-2005 22:02:29    Titlul subiectului:
Description:

nu prea vad rebeliunea din scolopendra.. oi avea nevoie de lentile.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului Adresa AIM Codul Yahoo Messenger
Marius Delaepicentru
Camarad de arme

Data înscrierii: 06/01/2005
Locație: Medelin-Ilfov

MesajTrimis: 24-01-2005 22:12:12    Titlul subiectului:
Description:

nolo a scris:
plecind de la avatarul tau (adica poza), vreau sa-ti spun ca nu se potriveste cu imaginea creata initial, de rebela. sau n-am fost eu atent Wink

Sa nu-mi spui că ți-o imaginai pe Scolopendra așa:
nolo
Revolucionar

MesajTrimis: 24-01-2005 23:30:49    Titlul subiectului:
Description:

nu stau sa caut postarile cu parapante, cu "rea si otravitoare" etc... si da, cam asa mi-o imaginam Very Happy
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului RADIO GUERRILLA, ELIBERAM RADIOUL! -> Haideti sa haidem Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare
Pagina 2 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri   Autor   Vizualizări   Ultimul mesaj 
Nu sunt mesaje noi Staff, calitatea emisiei, emisiuni, sugestii 189 w33bb0 65800 09-02-2010 10:05:19
Rollie Tyler Vizualizarea ultimului mesaj
Nu sunt mesaje noi Jingle-urile Guerrilla si fragmentele lui Exarhu -- Download 67 the_enemy 36079 11-02-2009 10:49:48
anuriuta Vizualizarea ultimului mesaj
Nu sunt mesaje noi Alifantis 55 oitza roz 18069 12-12-2006 01:48:17
piciu Vizualizarea ultimului mesaj
Nu sunt mesaje noi guerilla 30 costik_c 17412 12-11-2006 02:10:33
alexxxxxx Vizualizarea ultimului mesaj
Nu sunt mesaje noi Excelenta emisiune! 10 roman_ro 7893 17-01-2005 23:03:46
babuta Vizualizarea ultimului mesaj

Termeni si Conditii de Utilizare a Forumului