| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
patriciu Gringo

Data înscrierii: 23/12/2004 Mesaje: 83 Locație: E 81 (Zalau - Cluj-Napoca si retur)
|
|
De fapt poantele. Ii vad foarte revoltati pe cei de la jurnalul national de "marea gafa" pe care au facut cei de la mtv. Ca paseminte au confundat limba khazakstana (am scris bine?) cu romana... Ca presedintele tarii din care a venti Borat vorbea o romana impecabila. Pai domnilor de la jurnalul. Tocmai asta era poanta. In loc sa te bucuri ca numai romanii au inteles-o, tu te oftici... Personal eu am gustat-o. La fel ca si pe celelalte.
De fapt Borat asta se anunta a fi pe gustul meu chiar daca s-a inspirat un pic mai mult din Andy Kaufman. Voi ce ziceti?
http://www.boratonline.co.uk/ |
|
| Sus |
|
 |
Cougar Castratus

Data înscrierii: 21/01/2005 Mesaje: 2659 Locație: Boston, Ireland
|
|
| io am vazut doar castigatorii, la stiri. si-o poanta a individului astuia vis a vis de pussycat dolls. mda. whatever. |
|
| Sus |
|
 |
semaca Gringo

Data înscrierii: 18/02/2005 Mesaje: 9 Locație: bucuresti, prima pe dreapta
|
|
| patriciu a scris: | De fapt poantele. Ii vad foarte revoltati pe cei de la jurnalul national de "marea gafa" pe care au facut cei de la mtv. Ca paseminte au confundat limba khazakstana (am scris bine?) cu romana... Ca presedintele tarii din care a venti Borat vorbea o romana impecabila. Pai domnilor de la jurnalul. Tocmai asta era poanta. In loc sa te bucuri ca numai romanii au inteles-o, tu te oftici... Personal eu am gustat-o. La fel ca si pe celelalte.
De fapt Borat asta se anunta a fi pe gustul meu chiar daca s-a inspirat un pic mai mult din Andy Kaufman. Voi ce ziceti?
http://www.boratonline.co.uk/ |
Si mie mi-a placut! Am ramas asa cam "cracanat" cand l-am auzit pe nenea ca vorbea romana. Si mai si spunea ca scumpeste benzina, lumina, laptele si alte alea. Pana acum nu auzisem de el. "I love sex!"  |
|
| Sus |
|
 |
patriciu Gringo

Data înscrierii: 23/12/2004 Mesaje: 83 Locație: E 81 (Zalau - Cluj-Napoca si retur)
|
|
| Nici eu nu stiam cei cu el, da m-am documentat si am aflat ca e vorba de fostul Ali G, care acuma si-a schimbat personajul. Un umorist din asta nonconventional din Uk |
|
| Sus |
|
 |
semaca Gringo

Data înscrierii: 18/02/2005 Mesaje: 9 Locație: bucuresti, prima pe dreapta
|
|
| patriciu a scris: | | Nici eu nu stiam cei cu el, da m-am documentat si am aflat ca e vorba de fostul Ali G, care acuma si-a schimbat personajul. Un umorist din asta nonconventional din Uk |
AliG e Borat???? Cum asa?
VS  |
|
| Sus |
|
 |
patriciu Gringo

|
|
| intra pe siteul de mai sus explica acolo mai multe. |
|
| Sus |
|
 |
chica rumena Camarad de arme

Data înscrierii: 31/10/2005 Mesaje: 631 Locație: creyo que Rumania:)
|
|
a fost haios...nu esti singurul care a ras...defapt cred ca doar romanii au ras,pentru ca ceilalti nu aveau cum sa o inteleaga-avand in vedere ca ceea ce se spune in romana era tradus cu totul altfel in engleza,pentru necunoscatori limbii romane nu avea nici un sens sincer ...misto de noi nu au facut,s-au folosit de limba noastra un pic...si tot noi ne-am amuzat  |
|
| Sus |
|
 |
hiperbolina Hombre con grandes cojones

Data înscrierii: 30/09/2005 Mesaje: 1444 Locație: Inapoi spre Inainte
|
|
Borat a fost intotdeauna Ali G si the other way around (plus Bruno, the gay fashion journalist), nu e o chestie noua...
Anyway... Nu imi vine sa cred ca presa din tara a luat in mod serios treaba cu limba romana: e evident ca nu e vb de o gafa a MTv-ului ci a part of the act.
De altfel, poate ca s-a observat sau nu, dar Foo Fighters si Coldplay au fost prezentati de Borat invers (adica a spus Foo Fighters cand au cantat cei din Coldplay si vice-versa).
Anyway... Am lucrat si eu in presa din tara dar nu imi amintesc sa fi fost atat de tampita.
By the way, Kazakhstanul vrea sa il dea in judecata.
http://www.sky.com/skynews/article/0,,30000-13462501,00.html |
|
| Sus |
|
 |

|
|
| Sus |
|
 |
Rares_archI Gringo

Data înscrierii: 14/09/2005 Mesaje: 69 Locație: Bucuresti, intr-o alta cutie de frigider
|
|
Ce schimbare ...
Marketingu' draqu... |
|
| Sus |
|
 |
patriciu Gringo

|
|
| Sa nu uitam: nu e vorba de presa din Romania, e vorba de Jurnalul National, ziar care daca ma intrebi, e la fel de open minded ca si kazakhstanul... |
|
| Sus |
|
 |

|
|
Ok. Imi retrag cuvintele...
 _________________ Gandurile alearga si sperie cuvintele. Tac. |
|
| Sus |