| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
l_n_a Gringo
Data înscrierii: 24/03/2008 Mesaje: 3
|
|
| ce s-a intamplat cu alex vidia? s-a mutat sau a fost mutat? :D ma obisnuisem cu el dupa-amiaza.... |
|
| Sus |
|
 |
Petru El Capitan

Data înscrierii: 04/09/2005 Mesaje: 1470 Locație: Pe un microfon...
|
|
il vei putea asculta in timpul weekendului. _________________ umbluliber.com |
|
| Sus |
|
 |
Anderson Gringo
Data înscrierii: 09/03/2010 Mesaje: 3
|
|
Hai Petre zi tot , "s-a mutat sau a fost mutat?"
eu zic sa-l aduceti inapoi ca nu stiu cat o sa rezist cu Calin Gheorghe
Hai Vidia! |
|
| Sus |
|
 |
Petru El Capitan

|
|
nu este treaba mea sa comentez ceea ce nu tine de mine. la fiecare cativa ani este binevenit un mic refresh de grila. atat pot spune. de aceasta data refreshul a atins 3 oameni. a mai avut loc si in trecut. grila din prezent nu a fost dintotdeauna in forma aceasta... _________________ umbluliber.com |
|
| Sus |
|
 |
scrisulici Gringo
Data înscrierii: 11/03/2010 Mesaje: 1
|
|
Nu am nimic cu reimprospatarea grilei. Dar sa exilezi un dj atat de misto ca Vidia in week-end, asta e o mare tampenie. Daca tot voiati reimprospatare adevarata schimbati emisiunile cu totul,sau il puneati pe bogdan serban la guerrilight si pe vidia la log-out, il puneati pe Calin noaptea sau in week-end, sau modificati timpii, orele, duratele emisiunilor, etc.
Oricum Calin nu are ce cauta pe intervalul asta orar! E banal, plictisitor, sedativ. Baga muzica foarte buna, si atat. Nu stie sa capteze atentia, vorbeste asa ca sa nu adoarma, nu spune nimic, numai clisee in limbaj, aceleasi propozitii in fiecare zi. Este o schimbare foarte proasat din punctum leu de vedere. Si cred ca sefii vostrii ( Husar , ring a bell?), ar face bine sa verifice si comentariile de pe net in legatura cu acest lucru, sa vada ca nu e un singur nebun care urla dupa Vidia, ci sunt cateva sute (aia care se vad pe net). |
|
| Sus |
|
 |
tudorcozac Gringo
Data înscrierii: 18/06/2008 Mesaje: 2
|
|
usor usor iesiti din nisa si deveniti si voi un radio serios
un manager trebuie sa fie si dur
bravo ma |
|
| Sus |
|
 |
BogdanGC Gringo
Data înscrierii: 14/02/2010 Mesaje: 1
|
|
[quote="tudorcozac"]usor usor iesiti din nisa si deveniti si voi un radio serios
bravo ma[/quote]
Sper ca Guerilla sa nu iasa niciodata din nisa, eu unul n-am nevoie de inca un radio serios.
Cat despre Vidia e mare pacat ca a fost scos din timpul saptamanii, avea un simt al umorului mai special care pe mine ma tinea treaz dupa-amiaza la birou. |
|
| Sus |
|
 |
cris_o_zana Revolucionar

Data înscrierii: 09/03/2005 Mesaje: 2898 Locație: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
Anderson Gringo
Data înscrierii: 09/03/2010 Mesaje: 3
|
|
[quote="tudorcozac"]usor usor iesiti din nisa si deveniti si voi un radio serios
bravo ma[/quote]
in cazul asta managerul nu a fost dur a fost PROST, BOU, IMBECIL ...
si prost e inca, vad ca nu se intampla nimic ...
cum sa-l muti pe Vidia in weekend, unul dintre putinii dj care venea cu ceva nou in fiecare zi, o gluma o poveste o impresie, un om care are ceva de spus si care te face sa-l asculti
Hai Vidia! |
|
| Sus |
|
 |
hashwoods Gringo
Data înscrierii: 10/02/2010 Mesaje: 3
|
|
| pai atunci sa ii lase pe toti nu? urat comentariu, urat! |
|
| Sus |
|
 |
patinaj Gringo
Data înscrierii: 31/03/2009 Mesaje: 6
|
|
| sincer, eu ma bucur de schimbare pt ca vidia e unul din oamenii de la guerilla care imi place cel mai putin. |
|
| Sus |
|
 |
Petru El Capitan

|
|
va rog, nu mai aruncati cu pietre. cati oameni, atatea pareri si atatea gusturi in materie de oameni si muzica. emiteti pareri si fiti constienti ca ceea ce emiteti este doar atat si nu incercati sa va mai impuneti punctele de vedere.
Anderson, cand vei conduce o afacere media vei fi indreptatit sa arunci cu pietre, si poate nici atunci. _________________ umbluliber.com |
|
| Sus |
|
 |
alin_srhcp Gringo
Data înscrierii: 26/03/2010 Mesaje: 3
|
|
| Petru , si eu am cam aceeasi parere cu toti cei care il considera pe Vidia mai potrivit in pozitia "luni-vineri" la guerrillight , decat Calin , si o sa si argumentez. asta nu inseamna ca aruncam cu pietre doar ca ne emitem pareri, da, unii probabil mai agresiv decat altii dar totusi sunt pareri de care ar trebui sa tineti cont, pt ca la urma urmei noi suntem ascultatorii vostri. si cred ca noi suntem destul de importanti pt vaoi , la fel cum voi pt noi. asa ca asculta putin argumentele mele. Vidia e un om care aduce prospetime in discurs, si sincer cine vrea la lucru sa doarma pe el? sincer eu nu. Vidia are glume si interventii foarte bune pt perioada aceea de timp. Calin e mai moale , mai de weekend, cand vrei sa te relaxezi , sa asculti o voce mai calma si mai blanda la radio . sincer , nu va ascult decat de vreo 2 ani juma ,3 dar de cand e Calin in acest format , nu mai prea am tragere sa ascult guerrilla in acel interval orar. asta nu inseamna ca am ceva cu el, mi se parea ok in weekend . dar daca nu se schimba putin , sa devina mai activ e o pierdere mare si pt noi si pt voi |
|
| Sus |
|
 |
danzaika Gringo

Data înscrierii: 12/05/2010 Mesaje: 4
|
|
Sunteti adulti, cei mai multi dintre voi, cel putin asa dovedeste actul de identitate :-)
Da' sustineti-va parerea intr-un mod matur, argumentativ, obiectiv.
Nu cu bolovani de genul :"e naspa", "nu-mi place", "n-are voce" etc... Inteleg ca traim intr-o tara "libera", dar... oamenii liberi, adesea, nu inteleg aceasta democratie, abuzeaza de ea, au un fel de exprimare ce lasa de dorit.
Suntem liberi sa ne exprimam opiniile, dar hai' s-o facem organizat, serios, matur :)
Va doresc numa' bineeeee![/b] |
|
| Sus |
|
 |
|
|
|