|
RADIO GUERRILLA, ELIBERAM RADIOUL!
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
George_Daniel Gringo
Data înscrierii: 24/09/2009 Mesaje: 2
|
|
Dobro si Craioveanu vorbeau azi dimineata cu Veverita DC si spun ei la un moment dat ca daca filmul e inregistrat in sala sa nu ne uitam. OK, nu ma uit, oricum prefer sa ma duc la cinema.
Si aici intra Cinema City in discutie, singurul loc din Iasi unde poti sa vezi un film in conditii relativ decente. Am vrut si eu sa vad Inglorious Basterds la cinema si nu sa il piratez....da de unde. Meseriasii de la CC (Cinema City) au adus filmul la Pitesti, Bacau, Cluj si Timisoara....dar la Iasi nu. Si nu e prima data cand fac asa. Cand a fost lansat Max Payne, Iasiul din nou a fost exclus.
Ce alternativa ramane daca nu torrentele si ODC? Sa ma duc pana in Bacau?!
Oh dah, cand a fost incidentul cu Max Payne le-am lasat un comment pe blogul lor si am intrebat de ce nu aduc si MAx Payne in Iasi. Au raspuns ca nu au sali destule - asta in conditia in care Wall-E ocupa o sala si rula o singura data pe zi. Pe urma au schimbat-o, ca cica distribuitorii sunt de vina.... Am lasat comment si acum la Inglorious Basterds, de data asta nici nu a mai aparut pe blogul lor. |
|
| Sus |
|
 |
VocaTeam b.v. Gringo
Data înscrierii: 12/10/2009 Mesaje: 1
|
|
Da, interesant ca au decis sa foloseasca un nick pe care nu doar il blameaza, dar cu care sa isi faca reclama gratuita.
De ce ? Pentru ca numele Veverita_bc a devenit de cativa ani o asociere cu cinematografia in sine.
Ce spui tu, George, de cinematografe in Iasi, e identic in Brasov. Bineinteles ca unii fraierii au uitat cum e acolo, in provincie.
Bun, haideti putin sa dezvoltam subiectul, care vad ca devine interesant pentru cei doi, D&C (nu G, ca aia sunt cocalari) si nu _DC, pentru ca il copiem pe Veve.
Primul aspect. De ce acest brusc interes pentru blamarea cuiva care face munca patriotica pentru cei care nu-si permit un bilet la cinema, sau un DVD de cumparat/inchiriat ?
Sa fim seriosi, nu toti castiga ca cei din media, iar la 1000 lei pe luna (salariu nu foarte rau, probabil), nevasta si copil (nu spun rate, da ?!) nu cred ca a cheltui 100 lei (poftim, 70 sa zicem) pentru o iesire la un film reprezinta o prioritate (barem de nota 1/10). Daramite sa ai ghinion cu un ALT cocalar in fata care injura si vorbeste la telefon tot filmul.
Bun, ma amuza deja raspunsurile infocate ce vor sosi, patriotii lu' tata, sa traiti bine.
Deci... e cineva platit sa se ia de traducatorii amatori. De ce ? De ciuda in fata succesului lor ? Ca sunt mai faimosi, o parte din ei cel putin, sau ca lumea e uluita de altruismul lor ? Neeee, nu cred ca-s atat de cocalari !
Atunci ? Sunt patrioti ? Hai sa fim seriosi, asta se manifesta altfel. NU vad alta concluzie decat ca, poate, cineva are suficienta multa putere de convingere (a nu se citi "bani", da ?) in a convinge o parte din media in a blama asa ceva. Normal, firma de distributie filme, sa spunem ca se numeste X, nu prea vinde (mda, la cat dai pe-un DVD cu un film vechi, tradus de rahat, ce te mira ?) si in plina criza, TREBUIE sa vanda. Altfel falimentul o mananca, logic.
Al doilea aspect:
Dupa faza amuzanta cu Base si filmul tradus de Veverita_bc, cei doi si-au legat (in mod cu totul nedorit de niciunul) oarecum numele.
Deci, vreti sa loviti de fapt in Base, stimabililor ? Ma amuza fabulatia asta, scoasa acum, in focul scrierii - dar probabil are ceva sambure de adevar in ea.
Al treilea aspect:
Voi nu aveti in cine sa mai loviti ? Loviti in voi, mah, ar fi mai constructiv.
Al patrulea si ultimul:
Ca e tracker au ba, un site ca ...com sau ...ro e cautat. E vizitat. De un numar de oameni care depaseste pilozitatea unor cocalari.
Voi chiar credeti ca il puteti copia pe Nastase sau Iliescu sau Basescu ? Adica, tot poporul sa vrea ceva, iar pe ei sa-i doara-n gaoaza ? Nu, fratilor, pentru asa ceva, ai nevoie de ceva obraz gros cam de grosimea madularului unui negru hotarat. Si de bani. Multi. Si de o nesimtire porceasca. Eu cred, sincer, ca nu sunteti asa.
Succese in continuare ! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|
|