| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
mi_e_rau El Capitan - Moderator

Data înscrierii: 15/01/2005 Mesaje: 3735 Locație: La spital, la dispensar, la recuperare...! Unde altundeva?!
|
|
| Sus |
|
 |
oitza roz Revolucionar

Data înscrierii: 24/12/2004 Mesaje: 7889
|
|
| se citeste greu rosu pe combinatii de negru |
|
| Sus |
|
 |
oitza roz Revolucionar

|
|
| Sus |
|
 |
Rollie Tyler Che

Data înscrierii: 03/01/2005 Mesaje: 8648 Locație: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
scolopendra Che

Data înscrierii: 17/01/2005 Mesaje: 27134 Locație: Bucuresti
|
|
"....Aceleasi reguli draconice, autoimpuse pentru a-mi face viata placuta, se aplica si-n prietenii. Recent, am renuntat la amicitia cu un tinar ambitios, care si-a facut titlu de glorie din a sustine stinga pentru a-si intretine "brand-ul". Tinarul este sarmant, talentat, bine "conectat", dar lipsit de rabdare — si, mai ales, de acea minima exigenta care iti cere sa-ti construiesti o identitate profesionala inainte de a te erija in lider de opinie. Cu riscul de a parea depasit, consider ca un blog nu poate tine loc de CV, dupa cum nici impertinenta nu poate inlocui pertinenta intelectuala. In consecinta, l-am "scos" din meniul meu — asa cum am scos rucola din meniurile italienesti: viata e mult prea scurta pentru a suporta contrarietatile, gusturile car enu-ti plac sau pernele mari...."
Tabieturi si ingrediente, Alex leo Serban, revista ELLE, aprilie 2007 _________________ Run Forrest, run! |
|
| Sus |
|
 |
oitza roz Revolucionar

|
|
| mi'am adus aminte de Duva, am fost pe terasa, am gasit o campanie destul de agresiva antisida si doua fotografitze de exceptie. le'am pus pe toate pe blog, multumesc. http://www.cnimigean.btn.ro/blog |
|
| Sus |
|
 |
Dihania Hombre con cojones

Data înscrierii: 06/02/2007 Mesaje: 1109 Locație: huțulșcina
|
|
nu _________________ cunnophile |
|
| Sus |
|
 |
No_Med Camarad de arme
Data înscrierii: 27/12/2006 Mesaje: 552
|
|
| Sus |
|
 |
TZATZA Revolucionar

Data înscrierii: 10/04/2006 Mesaje: 6426 Locație: in blue shit!
|
|
| Sus |
|
 |
nolo Revolucionar

Data înscrierii: 04/01/2005 Mesaje: 3079 Locație: home alone
|
|
n-am blog asa ca-i chinui epe altii pe messenger sau pe mail. si pe voi pe topice  _________________ If I'll never see you again, it will be too soon!
Mwaahahahahaaaa! |
|
| Sus |
|
 |
scolopendra Che

Data înscrierii: 17/01/2005 Mesaje: 27134 Locație: Bucuresti
|
|
pai sa ne chinuim, dara...!
S _________________ Run Forrest, run! |
|
| Sus |
|
 |
Fusilli Nene

Data înscrierii: 01/06/2007 Mesaje: 210 Locație: Nici eu nu mai stiu
|
|
am blog si cand nu ma laud eu cu scrierile mele cretine, is altii care o fac si o fac mai bine ca mine
http://godfather.weblog.ro/ _________________ Buna seaaaaraaaaa Timisoaaaraaaa, buna seaaraaa prieeeteeeni!!! |
|
| Sus |
|
 |
No_Med Camarad de arme
Data înscrierii: 27/12/2006 Mesaje: 552
|
|
| Sus |
|
 |
Tansu Camarad de arme

Data înscrierii: 12/04/2007 Mesaje: 364 Locație: Undeva over the rainbow...
|
|
| Sus |
|
 |
Logan29 Revolucionar

Data înscrierii: 30/03/2005 Mesaje: 5014
|
|
mai da unde disparusi tu?
ca vaz ca recuperezi la greu  _________________ I'm the best there is at what I do. But what I do best isn't very nice. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
|