(E)MISIUNI DE GUERRILLA
GuerriLIVE Radio Session
serban, logout

Ascultați, cumpărați bilete la concerte și validați cealaltă muzică de la noi, este îndemnul Guerrilive

Emisiunea Guerrilive Radio Session a inceput in septembrie 2010, in forma electrica, in studiourile Radio Guerrilla, emisiunea mutandu-si stabilimentul, in primavara lui 2013, in pub-ul Energiea, unde fanii trupelor si ai emisiunii pot asculta si vedea live - pe www.fb.com/radio.guerrilla sau pe www.eliberadio.ro o serie de concerte electrice sau acustice.

„Regula de baza a emisiunii noastre se pastreaza: ai avut prezente/difuzari in playlist-ul Radio Guerrilla, te califici pentru Guerrilive. Pentru ca am revenit la forma electrica a show-ului, cu aceasta ocazie, avem egalitate de sanse pentru mai toate genurile muzicale: pe langa rock si jazz, la Guerrilive Radio Session avem si muzica electronica si hip-hop. Vom incerca sa pastram echilibrul intre numele mari, consacrate, si debutanti sau newcomeri. Muzica romaneasca acum isi traieste propria revolutie, doar ca indiferenta noastra/voastra o inabusa" - Bogdan Serban, realizator Guerrilive Radio Session.

Accesul la concerte se face pe baza de invitatii, pe care fanii le pot obtine participand la concursurile de pe pagina de FB a radioului (www.fb.com/radio.guerrilla) si a emisiunii (www.fb.com/guerrilive)

 

Despre Bogdan Serban

Introspect, articulat, decibeli, dictie, entuziast, trupa, elocinta, playlist, reactiune, transparent, revoltat, cultura, improvizatie, insolent, hedonist, tumultos, vocal, jingle, independent, blank, blasfemic, concupiscent, agasant, progresist, bucla, firesc, scrupulos, recalcitrant, obscurantist, prodig, ... restul e radio.

 

ECHIPA:

Bogdan Serban – realizator

Alexandru Anghel - producator

 

 

ETICHETE
 
COMENTARII
 
PODCAST-URI
click aici pentru abonare

ACUM LA RADIO GUERRILLA!

Stefan
Sâmbătă și duminică seara trebuie să fie cineva la Guerrilla să-ți mai zică...
ACUM PE RADIO GUERRILLA!
THE WEEKND - I Can´t Feel My Face
AU FOST MAI DEVREME
THE RED PAINTINGS - You´re Not One Of Them DIRTY PROJECTORS - Offspring Are Blank

GUERRILLA PE FACEBOOK

TWITT RT @RADIOGUERRILLA

Avanposturi

Web Hosting? Inregistrare domenii?

Guerrilla iti recomanda HOSTWAY!

Web hosting
Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
BONNIE AND CLYDE ADVERTISINGDesign: BONNIE & CLYDE ADVERTISING
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!